Particulieren

Door een reeks aan gebeurtenissen kan het gebeuren dat u in de financiële problemen raakt. Denk aan de heersende crisis, een scheiding, het overlijden van een dierbare, ziekte of bijvoorbeeld door ontslag. U kunt hierdoor het overzicht zijn kwijt geraakt of het simpelweg moeilijk vinden om uw financiën te beheren. Gevolg: achterstand in uw betalingen met daaropvolgend aanmaningen, incassobureaus en deurwaarders.

Werkwijze

Tijdens het intake gesprek proberen we uw wensen in kaart te brengen en gaan we kijken of ik degene ben die kan helpen of dat er andere hulp ingeschakeld moet worden. 

Bij de vervolg afspraken gaan we precies in kaart brengen wat er aan de hand is, wat de oorzaak is en nog belangrijker wat er moet gebeuren om de situatie te veranderen en weer grip op uw knip te krijgen.

Daarna gaat u zelf vooral aan de slag met de doelen en daarin zal ik u begeleiden. We gaan kijken of er financiële tegemoetkomingen en/of toeslagen mogelijk zijn. Het is noodzakelijk dat u zelf actief bezig bent met de doelen om een structurele verandering in uw situatie te brengen. Zodat het financiële zonnetje uiteindelijk weer gaat schijnen.

Uiteraard kost het inschakelen van een budgetcoach geld, maar uiteindelijk verdien ik mezelf terug. Vergeet niet de rust die u er voor terug krijgt als de financiële problemen voor nu en in de toekomst voorbij zijn.

Er zijn diverse mogelijkheden om een budgetcoach vergoed te krijgen, kijk hiervoor op de pagina tarieven.

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.