Privacybeleid Grip op uw knip

Grip op uw knip respecteert uw privacy. Zo worden uw gegevens uitsluitend gebruikt om onze dienstverlening soepel en eenvoudig te laten verlopen.

Bedrijfsgegevens:

Grip op uw knip
Zuidkade 195
2741 JS  Waddinxveen
Mail: info@gripopuwknip.nl

Welke gegevens worden verzameld?

Bij het invullen van ons contactformulier vragen we om deze gegevens:

  • Naam
  • Mailadres
  • Telefoonnummer

Waar worden deze gegevens voor gebruikt?

  • Uw mailadres wordt gebruikt voor communicatie.
  • Uw telefoonnummer wordt door ons alleen gebruikt indien communicatie per mail niet wenselijk is.

Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan u te leveren. Grip op uw knip zal uw persoonsgegevens nooit aan derden verkopen. Medewerkers van Grip op uw knip hebben in het kader van de dienstverlening inzage in uw gegevens, maar zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Cookies

‘Cookies’ zijn kleine stukjes informatie die in uw browser worden opgeslagen. Grip op uw knip gebruikt cookies om u te kunnen herkennen bij een volgend bezoek aan onze website. De cookies stellen ons in staat om belangrijke informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren. Het is uiteraard mogelijk om uw browser zodanig in te stellen dat u geen cookies meer accepteert.

Klacht indienen

U kunt bij ons een klacht indienen over de verwerking van uw persoonsgegevens door een mail te sturen naar info@gripopuwknip.nl. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijziging van privacybeleid

Grip op uw knip behoudt zich het recht voor dit privacybeleid te wijzigen of aan te vullen.

Mocht u vragen hebben over ons privacybeleid, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag als u informatie nodig hebt over uw persoonsgegevens of deze wil wijzigen. Mocht ons privacybeleid wijzigen, dan vindt u op onze website altijd de meest recente versie.

November 2020

www.gripopuwknip.nl
www.gripopjouwknip.nl
www.gripopjeknip.nu