Tarieven

Intake gesprek telefonisch is kosteloos.

Intake gesprek bij u op locatie of bij mij op kantoor € 25,–  incl. btw (1 uur).

Uurtarief particulieren € 47,50 incl. btw.

Uurtarief bedrijven       € 50,- excl. btw.

Uiteraard kunnen we ook een budgetcoach traject op maat aanbieden, daar kan ik u na de intake een aanbieding voor doen.

Inschakelen kunt u het beste zelf doen. Dit kan eenvoudig door te bellen of een berichtje te sturen per e-mail. Leg zo duidelijk mogelijk uit tegen welke problemen u aanloopt en wat u graag zou willen. Dan neem ik contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wat betreft de betaling van een budgetcoach: dat kan op een aantal manieren.

  • Zelf betalen – Als u het zelf kunt betalen, dan is dat het prettigste. Omdat een budgetcoach kijkt naar de besparingen die er zijn, heeft u het geld van een budgetcoach traject meestal heel snel terugverdiend.
  • De werkgever betaalt – Dit klink eng, maar wordt regelmatig toegepast. De meeste werkgevers zijn ook bereid om werknemers te helpen. Mensen met financiële problemen zijn minder productief en melden zich vaker ziek. Dat merkt uw werkgever ook. Bovendien weet een werkgever soms al dat er problemen zijn. Bijvoorbeeld als loonbeslag is gelegd op uw salaris. Maak het bespreekbaar en vraag uw werkgever naar de mogelijkheden. Soms is een werkgever bereid (een deel van) het gereserveerde opleidingsbudget te gebruiken voor een budgetcoach. En eigenlijk kunt u het traject ook zien als een soort opleiding. U leert namelijk een administratie aanleggen en goed met uw geld om te gaan.
  • Via PGB – Ontvangt u een persoonsgebonden budget? Dan zijn er soms mogelijkheden om de kosten via het PGB vergoed te krijgen. De voorwaarden voor vergoedingen via het PGB zijn terug te vinden op www.pgb.nl.
  • Via de ziektekostenverzekering – Helaas zijn er nog veel verzekeringen die een budgetcoach niet vergoeden omdat deze kosten niet vallen onder primaire ziektekosten. Gelukkig zijn er steeds meer verzekeringsmaatschappijen die de resultaten van een coaching traject erkennen en vergoeden in een aanvullend verzekeringspakket. Neem voor meer informatie contact op met uw ziektekostenverzekeraar.
  • Via het UWV – Afhankelijk van het soort uitkering en gemaakte afspraken met het UWV zou het UWV u een budget toe kunnen kennen waarmee het coaching traject geheel of gedeeltelijk betaald kan worden. Voor meer informatie dient u contact op te nemen met het UWV.
  • Via een schuldeiser – Ook dat klinkt vreemd, maar in sommige gevallen is een schuldeiser bereid om een budgetcoach te vergoeden. Dit komt, omdat steeds meer schuldeisers de voordelen van een budgetcoach ten opzichte van een gerechtsdeurwaarder zien. Daar waar het bij de deurwaarder gaat om het snel innen van geld, gaat het bij budgetcoach om een traject dat bedoeld is om op lange termijn een oplossing te bedenken. Echt de oorzaak aanpakken dus.

Wilt u hulp of meer informatie, neem dus gerust contact met mij op.